یادگیری عکاسی

1- عکاسی در دانشگاه

رشته عکاسی از زیرمجموعه های کنکور هنر در انتخاب رشته کنکور سراسری است. طبق دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری ، پذیرش در رشته عکاسی در دانشگاه های دولتی روزانه ، نوبت دوم (شبانه) ، پیام نور و غیرانتفاعی صورت می گیرد.

دانشجویان‌ رشته‌ عکاسی با علوم‌ و فنون‌ مختلفی در زمینه‌ عکاسی آشنا شده‌ و همچنین‌ رشته‌های مختلف‌ عکاسی را از قبیل‌ عکاسی خبری ، تبلیغاتی ، علمی ، طبیعت‌ و پرتره‌ آموزش‌ میبینند. نحوه پذیرش در رشته عکاسی هم بصورت با آزمون و هم بدون کنکور (بدون آزمون ) بوده است.

2- عکاسی در آموزشگاه ها

سرفصل های دوره عکاسی تلفیقی از دروس دانشگاهی و مهارتی آموزش عکاسی می باشند که رویکرد اصلی آن، آماده نمودن افراد، جهت ورود به بازار کار در رشته عکاسی است.

در طول دوره دانشجویان در آتلیه مجهز موسسه تحت نظارت اساتید مطرح این رشته، شروع به آموزش عکاسی می نمایند و همچنین ادیت و آماده سازی عکس را با نرم افزارهای تخصصی رشته عکاسی (فتوشاپ، لایت روم و …) در سایت کامپیوتری بروز موسسه بصورت کاملا حرفه ای می آموزند.

بازار کار رشته عکاسی

بیشتر فارغ‌التحصیلان‌ رشته‌ عکاسی‌ جذب‌ مطبوعات‌ می‌شوند. برپایی‌ نمایشگاه‌های‌ صنعتی‌ متعدد و توجه‌ به‌ آگهی‌های‌ تجاری‌ و فرهنگی‌ نیز باعث‌ شده‌ است‌ که‌ تعداد زیادی‌ از فارغ‌التحصیلان‌ جذب‌ عکاسی‌ تبلیغاتی‌ بشوند، حوزه‌ انتشارات‌ نیز تعداد دیگری‌ از فارغ‌التحصیلان‌ این‌ رشته‌ را به‌ کار گرفته‌ است‌.

بیشترین سود عکاسی متعلق به کسانی است که در سازمان های خبری و تبلیغات مشغول به کار شده و یا دارای آتلیه خصوصی باشند. هم چنین می توانند به آموزش علاقمندان عکاسی به صورت خصوصی یا عمومی بپردازند و از این راه به کسب درآمد بپردازند.

به طور کلی درآمد عکاسان می تواند ساعتی ، قراردادی و شاید استخدامی باشد. درآمد ساعتی به آن دسته از افرادی اختصاص دارد که در مراسم های مختلف مشغول به فعالیت بوده و بسته به ساعات فعالیت مزد خود را دریافت می کنند. قرار دادی ها بسته به مدت قرارداد و سازمانی که در مقابل آن ها وجود دارد درآمدهای متفاوتی دارند. استخدامی ها که اندک هستند مطابق با مصوبه های موجود می توانند از حقوق ماهیانه برخوردار شوند.

نرم افزارهای عکاسی (برای ویرایش تصاویر)

1- لایت روم (محبوب ترین)

Lightroom Classic به شما اجازه می‌دهد که تصاویر خود را سازماندهی کرده، کلمات کلیدی آن‌ها را تعیین کنید به آن‌ها برچسب بزنید و از ابزارهای پیشرفته‌ای همچون براش‌ها، ابزارهای گرادیان، رفع لکه، بهبود، منحنی‌ها تون، تونینگ اسپلیت، استفاده از پروفایل‌های دوربین، پروفایل‌ها لنزها، حذف اعوجاج‌های کروماتیک، تغییر شکل و غیره استفاده کنید.

2-فتوشاپ

نرم‌افزار فتوشاپ (Photoshop) متعلق به کمپانی ادوب و یکی از بهترین نرم افزارهای ویرایش عکس شناخته می‌شود، این برنامه یک ابزار درخشان برای آن‌دسته از ویرایشگران حرفه‌ای تصاویر است که به‌دنبال ابزارهای بسیار پیشرفته هستند. هنرمندان می‌توانند از این برنامه برای خلق تصاویر، طرح‌های گرافیکی، هنرهای دیجیتالی و غیره استفاده کنند.

3- Skylum’s Luminar 4.2.0

اگرچه Luminar در مقایسه با Adobe در بازار رقابت بهترین نرم افزارهای ویرایش عکس مورد کم‌ توجهی قرار گرفت، اما هم‌اکنون به یکی از محبوب‌ترین نرم‌افزارهای ویرایش عکس تبدیل شده است، این برنامه امکاناتی را برای عکاسان فراهم می‌کند تا بتوانند عکس‌های خود را به‌صورت موثر سازماندهی و ویرایش کنند.

4- Skylum’s Aurora HDR

این برنامه برای هر کسی که بیشتر روی خلق تصاویر HDR تمرکز دارد، یکی از بهترین نرم افزارهای ویرایش عکس است و عمدتا برای ادغام و پردازش تصاویر HDR به‌کار می‌رود. این نرم‌افزار از هوش مصنوعی استفاده می‌کند و به‌دلیل نداشتن هاله، مصنوعات یا نقص‌های کروماتیکی در عکس نهایی، شناخته می‌شود.

5- Capture One Pro 20

Capture One Pro همراه با ویژگی‌های شگفت‌انگیزی شبیه به فتوشاپ عرضه شده است. این برنامه دارای یک رابط کاربری قابل سفارشی‌سازی است و کاربر می‌تواند این رابط کاربری را به روش دلخواه شخصی‌سازی کند.

 

Comments (0)
Add Comment